Tarieven kinderopvang Vlaardingen

Respectvol

Ruimtelijk

Individueel

Bij Ot & Sien kunt u tegen aantrekkelijke tarieven terecht voor een kinderopvang in Vlaardingen. De tarieven van kinderopvang Vlaardingen Ot & Sien bestaan uit een uurtarief van €7,18. Gemiddeld is een afname 10 uur per dag. Het is afhankelijk van uw inkomen wat het u als ouder gaat kosten. Raadpleeg de website van de belastingdienst voor vragen over welk deel u vergoed krijgt of om een proefberekening te maken van de teruggave.

Voordelige tarieven bij kinderopvang Ot & Sien in Vlaardingen

Ontvangt u graag advies of heeft u een vraag over bijvoorbeeld vergoedingen of de tarieven van kinderopvang in Vlaardingen? Onze oudercommissie geeft graag antwoorden op uw vragen. Zij zetten zich in om de belangen van de ouders en kinderen zo goed mogelijk te vertegenwoordigen en gemeenschappelijke doelen te behartigen.

Het begint allemaal met vertrouwen

Ot & Sien is een kinderopvang waar emotionele veiligheid een belangrijk aspect is. Zeker in het begin is het van belang dat het kind zich vertrouwd voelt. Om dit te realiseren heeft het kind eerst contact met één pedagogisch medewerkster die zich over het kind ontfermt. Wanneer het kind zich emotioneel veilig voelt, kan er gewerkt worden aan persoonlijke en sociale competenties. Persoonlijke aandacht staat bij Ot & Sien centraal, daarom werken wij met kleine groepen. Omdat wij werken met kleine groepen is het mogelijk om twee keer per dag de kinderen kennis te laten maken met andere groepen. Dit noemen wij het ‘open deuren beleid’ en dit heeft een positief effect op de ontwikkeling van het kind.

Heeft u vragen over de vergoeding en tarieven voor kinderopvang in Vlaardingen?

Ot & Sien is van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18:00 uur geopend. Wenst u uw kind voor 07:30 uur te brengen, neem dan even contact op. Ook voor vragen over de vergoeding en tarieven voor kinderopvang Ot & Sien in Vlaardingen kunt u ons bereiken op 010-4340349 of kijk op de website van de belastingdienst voor meer informatie over vergoeding betreft kinderopvang in Vlaardingen.

Openingstijden

Ot & Sien is van maandag tot en met vrijdag geopend van 07:00 tot 18:00 uur.
Met uitzondering van de officiële feestdagen zijn wij het gehele jaar geopend.

De officiële feestdagen waarop wij gesloten zijn :
Nieuwjaarsdag
1ste Paasdag
2de Paasdag
Koningsdag
Hemelvaartsdag
1ste Pinksterdag
2de Pinksterdag
1ste Kerstdag
2de Kerstdag

Contact

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Ot & Sien

Oosthavenkade 58 - 72
3134 NX Vlaardingen
Nederland

T: 010 4340349
T: 010 4351920
E: info@otensienkinderopvang.nl