Respectvol

Ruimtelijk

Individueel

Over ons

De wereld om ons heen veranderd… Steeds meer mensen hebben één of meerdere kinderen en combineren de opvoeding met werk, studie of andere bezigheden buiten de deur.

Misschien bent u iemand voor wie dit ook geldt. U wilt dan ongetwijfeld dat uw kind liefdevol wordt opgevangen op een gezellig en veilige plek, liefst in de buurt en met pedagogisch medewerksters die u kunt vertrouwen. Zo’n opvang vindt u bij ons!

Ot & Sien heeft bewust gekozen voor een pedagogisch verantwoorde en huiselijke inrichting waarin uw kind zich geborgen en veilig voelt. Er is een ruime hoeveelheid speelgoed aanwezig en de verschillende speelruimtes bieden het kind voldoende mogelijkheden aan om zich te ontwikkelen.

De locaties stralen rust uit. Niet alleen voor de kinderen maar ook voor de ouders en pedagogisch medewerksters. De ruimtes zijn daarom sfeervol en harmonieus in inrichting, aankleding en kleurgebruik.

“Werken met kinderen komt vanuit ons gevoel, het is onze ‘passie’ om kinderen in een veilige omgeving en huiselijke sfeer liefdevol op te vangen.”

Contact

 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Ot & Sien

Oosthavenkade 58 - 72
3134 NX Vlaardingen
Nederland

T: 010 4340349
T: 010 4351920
E: info@otensienkinderopvang.nl