Kinderopvang Vlaardingen

Respectvol

Ruimtelijk

Individueel

De pedagogisch medewerkers van kinderopvang Ot & Sien in Vlaardingen vangen uw kind vol liefde en toewijding op. Ieder kind krijgt persoonlijke aandacht waardoor hij of zij zich snel emotioneel veilig voelt. Wanneer het kind zich emotioneel veilig voelt, kan er gewerkt worden aan persoonlijke en sociale competenties. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat het kind normen en waarden leert kennen.

Laat uw kind wennen bij kinderopvang Ot & Sien in Vlaardingen

Uiteraard begrijpen wij dat het voor zowel het kind als de ouder spannend is om naar een kinderopvang in Vlaardingen te gaan. Daarom bieden wij de kans om het kind twee dagen te laten wennen op de kinderopvang in Vlaardingen. Bij Ot & Sien besteden wij veel tijd om elkaar te leren kennen en een vertrouwensband te creëren. Tijdens de wenperiode kunnen ook het eet- en slaapschema besproken worden. Wij vinden het belangrijk dat ouders zich gehoord voelen en zich betrokken voelen. Onze pedagogisch medewerksters zullen vaak met de ouders communiceren om alles zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Het dagschema voor de opvang van uw kinderen in Vlaardingen

In het dagritme van de kinderen vinden wij rust en regelmaat belangrijk. Om dit waar te maken houden alle kinderen zich aan een bepaald dagschema. Dit dagschema ziet er ongeveer zo uit:

  • Tussen 07:00 en 09:00 uur worden de kinderen naar de kinderenopvang in Vlaardingen gebracht. Na het afscheid krijgen de kinderen de ruimte om vrij te spelen of krijgen zij een activiteit aangeboden.
  • Tussen 09:00 en 09:45 uur wordt de eerste pauze gehouden. Er wordt een verhaaltje voorgelezen onder het genot van een stukje fruit en wat drinken. Elke dag wordt er vers fruit gehaald zoals appels, bananen, druiven, mandarijnen en ander seizoensgebonden fruit.
  • Na het buitenspelen is het rond 10:45 uur tijd voor de middagpauze.
  • Om 11:45 uur is het tijd voor een middagdutje. Er blijft altijd een pedagogisch medewerkster in de kamer totdat alle kinderen slapen. Kinderen die niet in de middag willen slapen krijgen verschillende activiteiten aangeboden.
  • Om 14:00 uur worden de kinderen weer uit bed gehaald en mogen ze naar keuze iets eten.
  • Tussen 16:00 en 18:00 uur worden de kinderen weer opgehaald en vindt er tussen de ouder en een pedagogisch medewerker een overdracht plaats. Ook wordt er afscheid van het kind genomen.

Kinderdagopvang Ot & Sien in Vlaardingen hanteert een professionele aanpak

Kinderdagopvang Ot & Sien in Vlaardingen heeft bewust gekozen voor een huiselijke inrichting die rust uitstraalt. Al onze ruimtes zijn sfeervol en harmonieus ingericht wat fijn is voor zowel het kind als de ouders en de medewerksters. Bij kinderdagopvang Ot & Sien in Vlaardingen vinden wij het belangrijk dat ook onze pedagogisch medewerksters zich blijven ontwikkelen. Daarom volgen zij regelmatig trainingen omtrent aspecten van het pedagogisch beleid. Centraal staat de beleving van het kind. Bij Ot & Sien kinderdagopvang in Vlaardingen kunt u uitgaan van een professionele aanpak waar de ontwikkeling van het kind goed in de gaten wordt gehouden.

Meer informatie?

Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over Kinderdagopvang in Vlaardingen Ot & Sien? U kunt ons bereiken op 010-4340349. Wij zijn maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18:00 uur geopend.

Openingstijden

Ot & Sien is van maandag tot en met vrijdag geopend van 07:00 tot 18:00 uur.
Met uitzondering van de officiële feestdagen zijn wij het gehele jaar geopend.

De officiële feestdagen waarop wij gesloten zijn :
Nieuwjaarsdag
1ste Paasdag
2de Paasdag
Koningsdag
Hemelvaartsdag
1ste Pinksterdag
2de Pinksterdag
1ste Kerstdag
2de Kerstdag

Contact

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Ot & Sien

Oosthavenkade 58 - 72
3134 NX Vlaardingen
Nederland

T: 010 4340349
T: 010 4351920
E: info@otensienkinderopvang.nl