Kinderopvang Schiedam

Respectvol

Ruimtelijk

Individueel

Voor kinderopvang in de regio Schiedam kunt u uitstekend terecht bij Ot & Sien. Onze pedagogisch medewerkers vangen uw kind graag met liefde en toewijding op. Bij Ot & Sien vinden wij het belangrijk dat er een dagritme opgebouwd wordt en dat vanuit daar gekeken wordt naar de ontwikkeling van het kind. Onze kinderopvang in Schiedam is verdeeld over twee locaties. Op locatie 72 worden 14 kinderen van 0 tot 4 jaar opgevangen en op locatie 58 worden maximaal 20 kinderen opgevangen en onderverdeeld in drie groepen.

Rust en vertrouwen bij kinderopvang Ot & Sien in de regio Schiedam

Vertrouwen vinden wij bij Ot & Sien belangrijk. Zodra een kind zich emotioneel veilig voelt, kan er gewerkt worden aan persoonlijke en sociale competenties. In het begin zal één pedagogisch medewerkster zich over het kind ontfermen waardoor er een vertrouwensband opgebouwd wordt. Naast vertrouwen vinden wij rust en regelmaat erg belangrijk. Binnen de kinderopvang Schiedam geldt een bepaald dagritme waar alle kinderen aan meedoen. Uiteraard kunnen er in overleg aanpassingen worden doorgevoerd wat betreft het slaap- of eetschema. Ieder kind is uniek en krijgt daarom persoonlijke aandacht van onze pedagogisch medewerkers die naar het kind luisteren en uw kind met respect behandelen. Dit alles draagt bij aan de ontwikkeling van het kind.

Professionele pedagogisch medewerksters

Naast de ontwikkeling van uw kind, vinden wij het ook belangrijk dat onze medewerkers zich continu blijven ontwikkelen. Daarom volgen de pedagogisch medewerksters regelmatig trainingen omtrent aspecten van het pedagogisch beleid dat ontwikkeld is door Radius Nederland. Hier wordt extra aandacht gegeven aan de beleving van het kind.

Kom langs bij Ot & Sien

Kom eens langs bij onze kinderopvang in de buurt van Schiedam. Ot & Sien is van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18:00 uur geopend. Met uitzondering van de officiële feestdagen zijn wij het gehele jaar geopend. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie over de kinderopvang? Wij beantwoorden graag uw vragen. U kunt ons bereiken op 010-4340349.

Openingstijden

Ot & Sien is van maandag tot en met vrijdag geopend van 07:00 tot 18:00 uur.
Met uitzondering van de officiële feestdagen zijn wij het gehele jaar geopend.

De officiële feestdagen waarop wij gesloten zijn :
Nieuwjaarsdag
1ste Paasdag
2de Paasdag
Koningsdag
Hemelvaartsdag
1ste Pinksterdag
2de Pinksterdag
1ste Kerstdag
2de Kerstdag

Contact

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Ot & Sien

Oosthavenkade 58 - 72
3134 NX Vlaardingen
Nederland

T: 010 4340349
T: 010 4351920
E: info@otensienkinderopvang.nl