GGD

Respectvol

Ruimtelijk

Individueel

GGD

Bij Ot & Sien vinden we de veiligheid van de kinderen erg belangrijk. Zo kun je bijvoorbeeld niet zomaar bij ons naar binnen lopen. De deuren zijn van buitenaf enkel te openen met een sleutel.

Gedurende de dag komen geen onbekende mensen binnen. Met uitzondering van gemeentelijke instanties zoals de GGD. Hierbij geld wel dat deze mensen zich moeten legitimeren. Is dit niet het geval, mogen ze niet binnen komen.

De gemeente is verantwoordelijk voor toezicht op de kwaliteit van de kinderopvangopvang. De GGD voert regelmatig inspecties uit. Het Rijk is verantwoordelijk voor het landelijk toezicht hierop. Sinds de Wet kinderopvang is alle formele opvang verplicht zich bij de gemeente te melden. De GGD registreert en controleert de opvang. Daarmee bestrijdt de GGD illegale opvang en pakt kindercentra die te kort schieten aan. De wet geeft daarvoor handhavingsinstrumenten.

Voor  meer informatie over een locatie kunt u de inspectierapporten van de GGD worden opvragen via het Landelijk Register Kinderopvang of via onderstaande links :

https://www.landelijkregisterkinderopvang.nl/pp/inzien/Oko/Kdv/GegevensOKO.jsf?selectedResultId=17905

Ook liggen de rapporten ter inzage op locaties!

Ouders

De gedeelde opvoedingsverantwoordelijkheid maakt samenwerking tussen ons en ouders essentieel.

Respect voor elkaars mening, cultuur, religie en opvattingen vormt een basis voor een goede samenwerking.

Wij zijn er dan ook van overtuigd dat goede en efficiënte kinderopvang alleen mogelijk is als ouders en pedagogisch medewerksters voldoende met elkaar communiceren. We vinden het belangrijk dat ouders zich betrokken en gehoord voelen. Wij staan dus open voor ideeën en adviezen.

Contact

 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Ot & Sien

Oosthavenkade 58 - 72
3134 NX Vlaardingen
Nederland

T: 010 4340349
T: 010 4351920
E: info@otensienkinderopvang.nl