Baby opvang Vlaardingen

Respectvol

Ruimtelijk

Individueel

Bent u op zoek naar een baby opvang in Vlaardingen? Bij Ot & Sien wordt uw baby vol toewijding en liefde opgevangen door gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Ouders kunnen bij ons zelf aangeven hoe het dagritme van hun baby eruit ziet. Op basis van de behoeftes van de baby en ons schema gaan wij op zoek naar een vast dagritme. Wij vinden het belangrijk dat ouders betrokken worden bij het proces. Daarom overleggen wij elke stap met u als ouder.

Twee fijne locaties voor baby opvang in Vlaardingen

De baby opvang Vlaardingen op locatie 58 bestaat uit maximaal 4 baby’s. Op locatie 72 worden kinderen van 0- 4 jaar samen opgevangen. Deze groep bestaat uit maximaal 14 kinderen. Het fijne van deze groep is dat de ontwikkeling van de kinderen wordt bevorderd doordat ze leren van kinderen van andere leeftijden.

Uw baby laten wennen aan een nieuwe omgeving

Uiteraard begrijpen wij dat het de eerste paar dagen erg spannend zijn voor u en uw baby. Daarom hebben wij bij onze baby opvang in Vlaardingen een wenperiode ingesteld, zodat uw baby kan wennen aan alle nieuwe prikkels. Deze wenperiode bestaat uit twee dagen. Een ochtend van 09:00 tot 12:00 uur en een keer van 09:00 tot 15:00 uur. Tijdens deze eerste bijeenkomsten kunnen het voedingsschema, slaapschema en overige belangrijke zaken besproken worden. U als ouder wordt te allen tijde op de hoogte gehouden van het verloop van de wen dag bij de baby opvang in Vlaardingen.

Neem een kijkje bij Ot & Sien

Baby opvang Ot & Sien is van maandag tot en met vrijdag geopend van 07:30 tot 18:00 uur. Wilt u uw baby voor 07:30 uur brengen? Of heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op 010-4340349.

Openingstijden

Ot & Sien is van maandag tot en met vrijdag geopend van 07:00 tot 18:00 uur.
Met uitzondering van de officiële feestdagen zijn wij het gehele jaar geopend.

De officiële feestdagen waarop wij gesloten zijn :
Nieuwjaarsdag
1ste Paasdag
2de Paasdag
Koningsdag
Hemelvaartsdag
1ste Pinksterdag
2de Pinksterdag
1ste Kerstdag
2de Kerstdag

Contact

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Ot & Sien

Oosthavenkade 58 - 72
3134 NX Vlaardingen
Nederland

T: 010 4340349
T: 010 4351920
E: info@otensienkinderopvang.nl